Ψηφιακός Μετασχηματισμός

των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0

digital-me

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Vet Platform είναι σήμερα στην Ελλάδα ο πιο σύγχρονος, αξιόπιστος και ολοκληρωμένος τρόπος ψηφιακής οργάνωσης και διαχείρισης κτηνιατρείου.

Απευθύνεται σε ιδιώτες κτηνιάτρους, σε Κτηνιατρικές Κλινικές, σε φορείς Αυτοδιοίκησης αλλά και σε κηδεμόνες- ιδιοκτήτες κατοικίδιων και παραγωγικών ζώων.

Με ταχύτητα, αμεσότητα και ασυναγώνιστη ευκολία στον χειρισμό του, το Vet Platform, στην καθημερινή χρήση του, οργανώνει ψηφιακά τη λειτουργία του Κτηνιατρείου σας και σάς παρέχει ευρεία γκάμα ψηφιακών υπηρεσιών και δυνατοτήτων. Από την ηλεκτρονική καταγραφή και παρακολούθηση όλων των περιστατικών που διαχειρίζεσθε έως Υπηρεσίες Τηλεκτηνιατρικής.  

Με πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο, απ’ οποιοδήποτε σημείο, έτσι ώστε κάθε πληροφορία να σάς είναι απρόσκοπτα διαθέσιμη, την στιγμή ακριβώς που την χρειάζεστε. Και με τα υψηλότερα στάνταρντς ασφαλείας καθώς το κρυπτογραφημένο περιεχόμενο των καταχωρήσεων σας είναι προσβάσιμο μόνο από εσάς.     Συμβαδίζοντας, λοιπόν, με τις ανάγκες του σύγχρονου κτηνιατρείου, το Vet Platform έχει ήδη ενταχθεί στο Μητρώο Προμηθευτών της Δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός».    

Ο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» είναι το νέο πρόγραμμαενίσχυσης του συνόλου των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας για την αξιοποίηση νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, το Πρόγραμμα Ι, «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» θα παρέχει επιταγές (vouchers) που θα διατεθούν για την απόκτηση, μέσω αγοράς ή μίσθωσης, νέων ψηφιακών εργαλείων, όπως το Vet Platform.  

Οι Αιτήσεις Χρηματοδότησης για τους δικαιούχους μπορούν να υποβάλλονται από την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, έως και την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

Για να ελέγξετε εάν υπάγεστε στους δικαιούχους που εμπίπτουν σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις διακριτές κατηγορίες που έχουν καθοριστεί, παρακαλούμε ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου που αναγράφεται παρακάτω.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, η ομάδα μας θα χαρεί πολύ να σας βοηθήσει!

 

Χρήσιμα links:

www.digitalsme.gov.gr

υπουργείο
en_GBEnglish (UK)