Σύστημα Διαχείρισης Κτηνιατρείου

Σύστημα Διαχείρισης Κτηνιατρείου

Highlights τoυ Vetplatform

Πελατολόγιο

Γρήγορη και εύκολη καταχώρηση όλων των πελατών ώστε να έχετε συγκεντρωμένες σ’ ένα μόνο αρχείο όλες τις αναγκαίες πληροφορίες. Από τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα, το είδος και τον αριθμό των κατοικιδίων έως τις ενέργειες που έχουν ήδη γίνει ή έχουν προγραμματιστεί. Εξίσου εύκολη η αναζήτηση στα αρχεία της πλατφόρμας.

Διαχείριση ραντεβού

Η καθημερινή πολύτιμη ατζέντα σας. Προγραμματισμός και καταγραφή όλων των ραντεβού και επισκέψεων, με λίστα ανά ώρα, ημέρα, εβδομάδα και μήνα. Δυνατότητα φωνητικής καταγραφής των συμβάντων ημερολογίου, μέσω της διαδικασίας αναγνώρισης ομιλίας.

Ιστορικό ζώων

Πλήρης καταγραφή του ιατρικού ιστορικού των ζώων. Αρχειοθέτηση των εργαστηριακών εξετάσεων, των εμβολίων, απεικονιστικών εξετάσεων και χειρουργείων αλλά και των πιθανών αλλεργιών σε συγκεκριμένες φαρμακευτικές αγωγές. Δυνατότητα άμεσης αποστολής όλων των δεδομένων στον κηδεμόνα, με ηλεκτρονικό μήνυμα. Εύκολη καταχώρηση μέσω της διαδικασίας αναγνώρισης ομιλίας.

Καταγραφή εργασιών ιατρείου

Σε μια μόνο οθόνη, το vetplatform παρέχει το σύνολο των ενεργειών για κάθε περιστατικό. Ο πιο σύγχρονος και ακριβής τρόπος ώστε ο κτηνίατρος να γνωρίζει την ακολουθία των ιατρικών πράξεων, τις εκκρεμότητες και τις επόμενες κινήσεις του. Με online πληροφορίες για το τι έχει προηγηθεί και ακριβή δεδομένα για κάθε περιστατικό, εν εξελίξει ή ήδη διεκπεραιωμένο.

Αποστολή ιστορικού στον κηδεμόνα

Μια μοναδική δυνατότητα. Η ενημέρωση για κάθε ιατρική πράξη, εξέταση ή χειρουργείο πηγαίνει, σε πραγματικό χρόνο, στον κηδεμόνα, online και χωρίς χρονοτριβές και περιττές κινήσεις. Άνεση στον χειρισμό, αποστολή δεδομένων με μια μόνο κίνηση, πλήρης ενημέρωση της πορείας και των χαρακτηριστικών κάθε περιστατικού για τον κτηνίατρο και τον κηδεμόνα.

Αποστολή υπενθυμίσεων στον κηδεμόνα

Πότε είναι το επόμενο εμβόλιο ή η επόμενη επίσκεψη στον κτηνίατρο; Τι ανάγκη έχει το κατοικίδιο; Τι ακολουθεί μετά από ένα χειρουργείο; Πότε απαιτείται πιθανή νέα συνταγογράφηση; Το vetplatform παρέχει την αυτοματοποιημένη υπηρεσία αποστολής ηλεκτρονικών υπενθυμίσεων με Mail ή /και με Sms. Κερδίστε χρόνο και καλύτερη οργάνωση. Παράλληλα, παρέχεται δυνατότητα αποστολής ομαδικών μηνυμάτων για Γιορτές, επείγουσες ανακοινώσεις, ενημερωτικές δράσεις του κτηνιατρείου κ.α..

Στατιστικά Ιατρείου

Η αθέατη επιστημονική δύναμη ενός καλά οργανωμένου κτηνιατρείου. Ο κτηνίατρος, κάθε στιγμή, έχει επαφή με όλα τα περιστατικά που χειρίζεται. Συλλέγει δεδομένα και έχει πλήρη γνώση του έργου του. Παρακολουθεί κάθε περιστατικό και ενημερώνει τους κηδεμόνες. Παράλληλα, μέσα απ’ τα εμπειρικά δεδομένα και την παρατήρηση, διευρύνει τους ορίζοντες και την επιστημονική του γνώση αλλά και την ροή του πελατολογίου του.

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Με μια μόνο κίνηση – με τις δυνατότητες που παρέχει το vetplatform- ο κτηνίατρος συνταγογραφεί ηλεκτρονικά την φαρμακευτική αγωγή του κατοικίδιου. Παράλληλα, τηρεί στο αρχείο του τις ημερομηνίες πιθανής ανανέωσης ή επανάληψης των συνταγών καθώς και την εξέλιξη της θεραπείας για κάθε κατοικίδιο, τις πιθανές αλλεργίες κ.α.

elΕλληνικά